25 setembre: Reunió final del projecte CAMELEON : CArbon dynamics in Mountain Ecosystems : analyzing Landscape-scale Effects Of aNthropogenic changes (climate and land-use) (ERA-NET CIRCLE, Mountain Group)

La reunió final del projecte CAMELEON: CArbon dynamics in Mountain Ecosystems : analyzing Landscape-scale Effects Of aNthropogenic changes (climate and land-use), desenvolupada el 25 de setembre a Barcelona, es va organitzar amb la col•laboració de la secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

La seva coordinació va estar a càrrec de la professora Teresa Sebastià, cap del Laboratori d’ecologia funcional i canvi global del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

Els socis que van participar, a més del Laboratori d’ecologia funcional i canvi global (CTFC-UdL), van ser el Laboratoire d’Écologie Alpine (LSCE) i el Institute of Ecology (University of Innsbruck).

A aquesta reunió es van presentar resultats del projecte en les diferents zones d’estudi: Alinyà (Pirineus), Vercors (Alps francesos), y Stubai valley (Alps austríacs). Per a més informació sobre aquest projecte, feu click aquí.

MEMORIA GRÀFICA

El coordinador del grup Nicolas Viovy, Laboratoire des Sciences du Climat et de l’Environnement (LSCE), informa a la resta dels socissobre els resultats del projecte.

Be Sociable, Share!